Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτο: το Alien Resurrection του PSone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως boot disc για πειρατικά! (video)

H εποχή του πρώτου PlayStation περιελάμβανε και πειρατικά παιχνίδια που απαιτούσαν παραμετροποίηση της πλακέτας, αλλά φαίνεται πως όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά με το Alien Resurrection! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το κλασικό survival horror της Argonaut Games είχε ένα κρυμμένο μυστικό για σχεδόν 23 χρόνια, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως boot disc για να παίξει το πρώτο PlayStation αντιγραμμένα παιχνίδια! Όπως αποκαλύπτει το Modern Vintage Gaming, η διαδικασία είναι απλή και δεν απαιτεί κάποιο «τσιπάκι» ή κάποιον άλλο εξοπλισμό. Απλά βάζετε το παιχνίδι να «τρέξει» από το αυθεντικό αντίτυπο, βάζετε το cheat code και στη συνέχεια αλλάζετε τα δισκάκια βάζοντας το αντιγραμμένο. Στο video που ακολουθεί χρησιμοποιείται ένα σχετικό copy του Silent Hill.

O Martin Piper, developer που εργάστηκε στο Alien Resurrection, αναφέρει πως ο μηχανισμός αυτός προστέθηκε πειραματικά και εννοείται πως δεν αποκαλύφθηκε ποτέ στη Sony (καθώς δεν θα έδινε και τη σχετική άδεια κυκλοφορίας). Για όσους έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το θέμα των πειρατικών αντιτύπων -πάντως- πρόκειται για μια διαδικασία που θυμίζει την αντίστοιχη με την οδοντογλυφίδα, όπου με μια απλή διαδικασία ο χρήστης άλλαζε το δισκάκι μετά τον αρχικό έλεγχο αυθεντικότητας που πέρναγε η Sony στο παιχνίδι που βρισκόταν στο drive.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*