Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απογοητευμένη δηλώνει η Ubisoft από τις πωλήσεις του Assassin’s Creed Nexus VR και αλλάζει στρατηγική

*
Δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε η Ubisoft από την εμπορική πορεία του Assassin’s Creed Nexus VR και έτσι ανακοίνωσε πως δεν θα επενδύσει περαιτέρω στο κομμάτι του VR gaming. O CEO της εταιρείας, Yves Guillemot, απάντησε στο πλαίσιο μιας παρουσίασης για τις πωλήσεις του τελευταίο τριμήνου για το τρέχον οικονομικό έτος και μέσα σε όλα, ζητήθηκε η άποψή του για το κομμάτι του VR gaming και των σχετικών headsets.

Ο Guillemot απάντησε πως η Ubisoft δεν θέλει να επενδύσει ιδιαίτερα σε αυτό, μιας και το Assassin’s Creed VR δεν τα πήγε όσο καλά αναμενόταν.


«Απογοητευτήκαμε εν μέρει με τα όσα πέτυχε το VR με τo Assassin’s Creed. Ήταν ΟΚ και συνεχίζει να πουλάει, αλλά πιστέψαμε πως θα πουλήσει περισσότερο, οπότε δεν θα επενδύσουμε περαιτέρω στο VR gaming αυτή τη στιγμή. Έχουμε ενθουσιαστεί με το Apple Vision Pro και πιστεύουμε πως είναι ένα φανταστικό hardware, αλλά θα συνεχίσουμε με το VR σε πιο χαλαρούς ρυθμούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το Assassin’s Creed Nexus VR κυκλοφόρησε για Meta Quest τον Νοέμβριο του 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*