Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις 530 υπαλλήλων της ανακοίνωσε η Riot Games

*
Η Riot Games του League of Legends ανακοίνωσε απολύσεις 530 υπαλλήλων της, δηλαδή σχεδόν του 11% του προσωπικού της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία σημείωσε σε επίσημη δήλωσή της πως η εξέλιξη αυτή φέρνει αναθεώρηση πλάνων και πλέον θα εστιάσει σε μικρότερα projects για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Στο blog της αναφέρει χαρακτηριστικά πως «για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας μας, αποφύγαμε να έρθουμε μπροστά σε μέρες σαν κι αυτή, αλλά η απόφαση που πήραμε είναι σημαντική για το μέλλον της Riot. Δεν είναι απόφαση για τους μετόχους και για να πετύχουμε υψηλότερα νούμερα. Είναι αναγκαία».


Ο CEO της Riot Games, Dylan Jadeja, ανέφερε από την μεριά του σε mail προς τους εργαζομένους πως «Από το 2019 βάλαμε μεγάλα στοιχήματα στην εταιρεία με στόχο την ευχαρίστηση των παικτών. Δημιουργήσαμε νέες εμπειρίες, επεκτείναμε το portfolio μας και μεγαλώσαμε αρκετά, διπλασιάζοντας το ανθρώπινο δυναμικό μας. Κάποιες από τις επενδύσεις που κάναμε δεν απέδωσαν, τα κόστη μας μεγάλωσαν σε σημείο που να μην είναι βιώσιμα και έτσι δεν έμεινε χώρος για περαιτέρω πειράματα. Το τελευταίο διάστημα κάναμε διάφορες ενέργειες. Μειώσαμε τον αριθμό των προσλήψεων, ελέγξαμε τα κόστη, προσπαθώντας να ενισχύσουμε την κερδοφορία, αλλά φάνηκε πως όλα αυτά δεν είναι αρκετά».

Η Riot Games θα κλείσει επίσης την RiotForge, την πρωτοβουλία συνεργασίας με ανεξάρτητα studios για τη δημιουργία μικρότερων τίτλων που βασίζονταν σε IPs της, όπως τα Ruined King, Song of Nunu και Bandle Tale, ενώ θα μειωθεί και ο αριθμός μελών στην ομάδα του Legends of Runeterra
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*