Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βλαπτική για τον ανταγωνισμό η συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard δήλωσαν τρεις εταιρείες στη CMA

*
Τρεις εταιρείες δήλωσαν στη ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας (CMA), πως πιστεύουν ότι η προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft θα βλάψει τον ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας που διεξάγει η CMA απευθύνθηκε σε έξι εταιρείες που είτε είναι ανταγωνιστές στο console gaming ή στον τομέα των υπηρεσιών που σχετίζεται με το cloud gaming, ρωτώντας τις αν πιστεύουν ότι θα πρέπει να εγκριθεί η συγχώνευση. Κάνοντας έναν απολογισμό των απαντήσεων που έλαβε, η ρυθμιστική αρχή αποκάλυψε ότι οι τρεις από τις εταιρείες θεωρούν πως η συγχώνευση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον ανταγωνισμό, "συμπεριλαμβανομένης της παροχής στη Microsoft της δυνατότητα και του κινήτρου να αποκλείσει πιθανούς και υπάρχοντες αντιπάλους στον χώρο της αγοράς κονσολών, συνδρομητικών υπηρεσιών και υπηρεσιών cloud gaming".

Δύο από τις εταιρείες δεν εξέφρασαν κάποια ανησυχία, ενώ η έκτη σημείωσε πως είναι πολύ νωρίς για να καθοριστεί ο αντίκτυπος της συμφωνίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*