Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Borderlands 4 και Tiny Tina’s Wonderland 2 έκαναν την εμφάνισή τους online!

*
Μπορεί να μην έχουμε ακούσει κάτι νεότερο για τα Borderlands 4 και Tiny Tina’s Wonderland 2, αλλά οι δύο τίτλοι της Gearbox έκαναν την εμφάνισή τους online. Συγκεκριμένα, τα δύο παιχνίδια εμφανίστηκαν στο προφίλ πρώην εργαζόμενου της Gearbox στο LinkedIn και συγκεκριμένα του πρώην Technical Director της Lost Boys Interactive, Rander Reiss.



Η Lost Boys Interactive συνεργάστηκε με την Gearbox για το πρώτο Tiny Tina’s Wonderland και άλλα παιχνίδια της Take-Two, όπως το WWE 2K23. Το Borderlands 3 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019, με το Tiny Tina’s Wonderlands να ακολουθεί λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το 2022. Ο Randy Pitchford έχει επιβεβαιώσει ότι το στούντιο εργάζεται σε κάτι νέο για το συγκεκριμένο franchise από τότε, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν ξέραμε κάτι παραπάνω.

Πάντως όλα τα παραπάνω είναι ακόμη… στον αέρα μετά και τις τελευταίες αναταραχές που εντοπίζονται στο εσωτερικό της Embracer Group. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*