Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developers της Free Radical μοιράζονται εικόνες από το ακυρωμένο TimeSplitters reboot

*
Λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση του «λουκέτου» στην Free Radical, πρώην εργαζόμενοι δημοσιεύουν υλικό του ακυρωμένου TimeSplitters στα social media. Η Free Radical έκλεισε πριν από μερικές ημέρες, έχοντας κλείσει μόνο 2 χρόνια από την ανακοίνωση της επανίδρυσής της από την Embracer Group.

Έτσι, άνθρωποι που εργάζονταν στην επιστροφή του TimeSplitters άρχισαν να ανεβάζουν μέρος της δουλειάς τους σε σελίδες όπως το ArtStation για να δείξουν τι πρόοδος είχε γίνει. Στο υλικό αυτό μπορούμε να δούμε χαρακτήρες, NPCs, τοποθεσίες του χάρτη, αλλά και αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί για τον σχεδιασμό του κόσμου, αλλά και όπλα.


Η Plaion και η Embracer Group ανακοίνωσαν τον Μάιο του 2021 ότι ξεκινούν εκ νέου την δημιουργία της Free Radical Design με τους ιδρυτές της πρώτης απόπειρας, Steve Ellis και David Doak. Κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας ήταν η επιστροφή του TimeSplitters στο σήμερα του gaming.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*