Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: 5 Resident Evil games βρίσκονται τώρα σε φάση ανάπτυξης, μαζί με το Resident Evil 9

*
Πέντε διαφορετικά Resident Evil games (μαζί με το Resident Evil 9) βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε φάση ανάπτυξης, όπως αναφέρει έμπιστος leaker. Συγκεκριμένα, ο Dusk Golem που έχει αρκετές αποκαλύψεις στο βιογραφικό του (και επιβεβαιώθηκε για τα όσα έλεγε για Resident Evil 8, Silent Hill 2 Remake και Silent Hill: The Short Message) ανέφερε σε ένα thread στο Reddit πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πέντε διαφορετικά games της σειράς σε ανάπτυξη εντός της Capcom.



To ένα από αυτά, σημειώνει πως θα είναι μια νέα περιπέτεια, ενώ τα υπόλοιπα βασίζονται σε παιχνίδια της σειράς και θα έχουν τη μορφή remake.

Κάποιοι εικάζουν ότι ένα από αυτά θα είναι το Resident Evil 1 του GameCube, που θεωρείται και ένα από τα καλύτερα remakes όλων των εποχών. Μένει να δούμε στο επόμενο διάστημα τι άλλο μας περιμένει από τη σειρά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • Τα dino crisis έχετε ξεχάσει εκεί στην capcom και δεν ξέρω γιατί. κάντε τα και αυτά πλήρη remake σαν τα resi να τα λιώσουμε πάλι....

*