Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη για κατέβασμα η πρώτη έκδοση του Suyu Nintendo Switch emulator

*
Ο χώρος των Nintendo Switch emulators υποδέχεται άλλον ένα «παίκτη», τον Suyu. Η πρώτη έκδοσή του είναι διαθέσιμη για κατέβασμα και όπως είναι λογικό, βασίζεται στη δουλειά που είχε γίνει στον open source κώδικα του Yuzu.

Η πρώτη έκδοση έχει αρκετές βελτιώσεις, όπως την ενσωμάτωση του Qlaunch που επιτρέπει τη χρήση του βασικού system menu στον emulator, manager για τα add-ons, διορθώσεις σε διάφορα επίπεδα για τα crashαρίσματα, νέες επιλογές για το περιβάλλον εργασίας, ανανεωμένο multiplayer API και αρκετά ακόμη.


Ακόμη, οι δημιουργοί του αφαίρεσαν όλα τα δεδομένα που διατηρούνταν από το app για τους developers, καθώς πάνω εκεί πάτησαν οι νομικοί της Nintendo για να αποδείξουν ότι ο emulator χρησιμοποιούταν κυρίως για πειρατικά games. Μπορείτε να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες και τα αρχεία εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*