Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διοργανωτής E3 2023: «Οι μεγάλοι της αγοράς ήταν ενθουσιασμένοι, μετά όλα άλλαξαν»

*
Η E3 2023 ακυρώθηκε και πέρασε πλέον στην ιστορία, ενώ πολλοί ακόμη απορούν για το μέλλον της και οι διοργανωτές του event μίλησαν για το… χρονικό της καταστροφής. Με ένα editorial στην ιστοσελίδα GamesIndustry (ίδιας ιδιοκτησίας με την ReedPop), αναφέρθηκε πως οι μεγάλες εταιρείες της αγοράς δήλωσαν ενθουσιασμένες αρχικά για την αλλαγή διοργανωτή, αλλά και για τις προοπτικές του σημαντικού event, ετοιμάζοντας πλάνα για μεγάλα περίπτερα. «Οι μεγάλοι της αγοράς ήθελαν ξανά μεγάλα περίπτερα για την έκθεση και μάλιστα σκεφτόμασταν να επεκτείνουμε φέτος και τον εκθεσιακό χώρο στο σημείο του parking, που δεν χρησιμοποιούταν για χρόνια», σημείωσε ο επικεφαλής του B2B της ιστοσελίδας και συνέχισε «Ωστόσο, η κατάσταση λίγο μετά άλλαξε. Φτάνοντας λίγους μήνες πριν την έκθεση, τα συμβόλαια συμμετοχής δεν είχαν υπογραφεί και η διάθεση άλλαξε. Εταιρείες όπως οι Ubisoft, Sony, Microsoft και Nintendo δήλωναν πως είτε τα παιχνίδια τους δεν θα είναι έτοιμα, είτε πως δεν θα έχουν δυνατότητα για κώδικα σε playable μορφή για το καλοκαίρι, είτε πως πρέπει να είναι προσεκτικές με την οικονομική κατάσταση, είτε πως το timing δεν ήταν το σωστό». Τέλος, καταλήγει πως «φαίνεται πως ούτε οι εταιρείες οι ίδιες ήθελαν την E3». Όπως φαίνεται, η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα και αν δεν γίνουν δραστικές κινήσεις, η E3 δύσκολα θα επιστρέψει, ειδικά και από τη στιγμή που ο Geoff Keighley έχει αρχίσει να επενδύει πολύ παραπάνω στο Summer Game Fest που διοργανώνεται την ίδια περίοδο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*