Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργών χρηστών του PS5 δεν είχαν ασχοληθεί με το PS4

*
H Sony αποκαλύπτει ότι σχεδόν το 30% των μηνιαίων ενεργών παικτών του PlayStation 5 δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ το PlayStation 4. Η πληροφορία προέρχεται από την έκθεση πεπραγμένων της εταιρείας για τα οικονομικά αποτελέσματα του τριμήνου που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Αυτό σημαίνει πως αυτοί είναι νέοι χρήστες ή επανέρχονται στο οικοσύστημα του PlayStation με νέα κονσόλα μετά από κάποια χρόνια. Είναι σύμφωνα με την εταιρεία, "ο εκτιμώμενος συνολικός αριθμός των μοναδικών λογαριασμών που ασχολήθηκαν με παιχνίδια ή χρησιμοποίησαν υπηρεσίες του PlayStation Network τον τελευταίο μήνα του τριμήνου, βασίζεται σε έρευνα της εταιρείας και ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον".

Σημειώνεται ότι, καθώς γίνεται αναφορά σε λογαριασμούς, δεν αποκλείεται στο σύνολο να περιλαμβάνονται και περισσότεροι του ενός στην ίδια κονσόλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*