Οι creative leads του The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom μίλησαν για τη φαντασία των παικτών να κάνουν speedrun το παιχνίδι καθώς και τη κριτικη που δέχτηκε ο τίτλος. Από την κυκλοφορία του οι παίκτες κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν τα spawnable items για να κινηθούν πιο γρήγορα και να τερματίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα το παιχνίδι. Ο co-director του, Satoshi Terada, δηλώνει έκπληκτος με τη φαντασία των παικτών. "Βλέποντας πως το χρησιμοποιούν, έμεινα έκπληκτος με την φαντασία των παικτών" αναφέρει συγκεκριμένα στο BBC, όπου παρουσιάζει ένα κόλπο των παικτών να χρησιμοποιούν κρεβάτια και σίφωνες για να εκτοξέυσουν τη Zelda στον αέρα και να αποφύγουν μεγάλο ποσοστό της πίστας. Από την άλλη, ο Tomori Sano προσθέτει: "Αυτό το κόλπο εμείς δεν το είχαμε σκεφτεί. Οι παίκτες το χρησιμοποιούν για να σκαρφαλώσουν βουνά. Και αυτό είναι κάτι που με εντυπωσίασε καθώς δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ".
Όσον αφορά τις κριτικές, ειδικά αυτές που αναφέρουν για την μη ομαλή απόδοση του παιχνιδιού στο Nintendo Switch, οι directors αναφέρουν πως το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom χρησιμοποιεί ένα variable framerate και οι developers θεωρούν πως ήταν η καλύτερη λύση για το παιχνίδι. Τέλος, όσον αφορά το UI και τη δυσκολία πλοήγησης με τα 100+ spawnable items, ο Terada αναφέρει πως: "Μια από την ουσία του παιχνιδιού είναι να βρουν τρόπο να χρησιμοποιήσουν όλα τα echoes, ακόμα και αυτά που δεν θα έχουν παρατηρήσει".Έφτασαν τα νέας γενιάς χειριστήρια DualSense με σημαντικές αλλαγές, πως θα τα ξεχωρίζετε (photos)
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity