Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε τελικά η ημερομηνία κυκλοφορίας του Silent Hill: Ascension (trailer)

*
Όπως φαίνεται, η πληροφορία πως το Silent Hill: Ascension θα κυκλοφορήσει σύντομα, επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η Genvid που έχει την ευθύνη του project ανακοίνωσε πως ο τίτλος της θα κυκλοφορήσει για browsers υπολογιστών, iOS και Android στις 31 Οκτωβρίου, με την παγκόσμια πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 3 τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου στη χώρα μας (18.00 το απόγευμα στην ανατολική πλευρά των ΗΠΑ). Το παιχνίδι ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες από τοποθεσίες ανά τον κόσμο και τους βάζει αντιμέτωπους με τρομακτικά τέρατα του Silent Hill. Κάθε ημέρα, θα προβάλλονται σκηνές που θα διαφοροποιούνται ανάλογα με τις αποφάσεις των παικτών, ενώ ο developer υπόσχεται και εξαιρετικά γραφικά. Δείτε το τελικό trailer με την ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*