Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αναφορές φέρνουν την κυκλοφορία του Silent Hill: Ascension αρκετά σύντομα

*
Η κυκλοφορία του Silent Hill: Ascension ίσως είναι πιο κοντά απ’ όσο φανταζόμασταν. Ενώ γνωρίζαμε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει φέτος, μία αναφορά σε λίστα της Google -που ενημερώθηκε μάλιστα την Δευτέρα- τον φέρνει στα τέλη Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, τονίζει πως «Το Silent Hill: Ascension κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου. Ζήστε το από την πρώτη στιγμή στις 16.00». Σύμφωνα με την Genvid Technologies, το Silent Hill: Ascension προσφέρει έναν συνδυασμό streaming show και videogame, όπου το κοινό παίρνει αποφάσεις για το μέλλον των χαρακτήρων και της ιστορίας. Το Silent Hill: Ascension είναι ένα από τα projects της σειράς που βρίσκεται σε ανάπτυξη αυτήν την περίοδο. Υπενθυμίζουμε πως η Bloober Team εργάζεται στο Silent Hill 2 Remake, η NoCode στο Silent Hill Townfall, ενώ ετοιμάζεται και το Silent Hill F. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*