Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το 2024 το Super Mario Eclipse Mod του Super Mario Sunshine με νέες πίστες (trailer)

Το Super Mario Eclipse είναι ένα ιδιαίτερο mod του Super Mario Sunshine για τους κατόχους PC και έρχεται μέσα στο 2024. Ένα demo του είναι διαθέσιμο τώρα για κατέβασμα και η δουλειά γίνεται από την Eclipse Team. Το Super Mario Eclipse είναι τυπικά ένα sequel του Super Mario Sunshine που κυκλοφόρησε το 2002 για το Nintendo GameCube και θα προσθέσει στον κόσμο του 3 νέους χαρακτήρες, νέες κινήσεις, 4 νέες πίστες και αρκετά ακόμη αντικείμενα όπως 37 Shinesprites για να συλλέξετε και 60 Blue Coins.

Το Super Mario Sunshine αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2024 και το demo του μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα από εδώ. Οι δημιουργοί του αναφέρουν πως πρέπει να έχετε μια κόπια του παιχνιδιού που θα έχει γίνει νόμιμα rip σε non-nkit.iso, ένα Nintendo Wii, ένα GameCube, έναν Dolphin Emulator, καθώς και μια συσκευή που να μπορεί να αξιοποιήσει τα x-delta patches.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*