Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: To PlayStation θα παραμείνει ανταγωνιστικό και χωρίς το Call of Duty

*
Όπως φαίνεται, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλες ρυθμιστικές αρχές, ενδιαφέρονται περισσότερο για την αγορά του cloud gaming, παρά για το μέλλον του Call of Duty, στην υπόθεση της προτεινόμενης εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λίγο ως πολύ λέει πως η Sony θα επιβιώσει και χωρίς το Call of Duty.

Στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την οποία δίνεται το πράσινο φως για τη συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard, αναφέρεται ότι, ακόμη και αν η Microsoft αποσύρει το Call of Duty από το PlayStation, η Sony θα μπορούσε να παραμείνει ανταγωνιστική. Απλώς «θα αξιοποιούσε το μέγεθος, τον εκτεταμένο κατάλογο παιχνιδιών και τη θέση της στην αγορά για να αποκρούσει κάθε προσπάθεια αποδυνάμωσης της ανταγωνιστικής της θέσης".


Επιπλέον, η ΕΕ θεωρεί απίθανο να αποσύρει η Microsoft παιχνίδια της Activision Blizzard όπως το Call of Duty από αντίπαλες κονσόλες, καθώς έτσι θα μειώνονταν δραματικά τα κέρδη της. Είναι ένα επιχείρημα που η ίδια η Microsoft έχει επανειλημμένα προβάλει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*