Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για νέο Astro Bot videogame μέσα στη χρονιά

*
Η Sony φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο Astro Bot για να κυκλοφορήσει μέσα στη φετινή χρονιά, σύμφωνα με νεότερες φήμες. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πως δεν θα δούμε μέσα στο νέο οικονομικό της έτος (Απρίλιος 2024-Μάρτιος 2025) κάποιο πολύ μεγάλο νέο game από γνωστά franchises όπως τα God of War και Spider-Man και φαίνεται πως το Astro Bot είναι ίσως μία από τις σειρές που θα απολαύσουμε εκ νέου το επόμενο δωδεκάμηνο.

Ο γνωστός Jeff Grubb του Giant Bomb σημείωσε στο νέο του podcast χαρακτηριστικά πως «ξέρουμε ότι έρχεται το Rise of the Ronin, το Concord live service game έρχεται φέτος. Άκουσα πως ίσως το Astro Bot έρθει φέτος».




Το τελευταίο Astro Bot game ήταν το Astro’s Playroom του 2020, το οποίο και συνόδευσε κάθε PS5, κυρίως για να δείξει τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του DualSense. Το 2021 εμφανίστηκε μάλιστα μια αγγελία που ανέφερε πως η Team Asobi εργάζεται σε ένα νέο 3D action game, το οποίο μία χρονιά μετά η ομάδα ανάπτυξης χαρακτήρισε «το μεγαλύτερο που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα». Ίδωμεν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*