Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για νέο τίτλο Iron Man από την ΕΑ

*
Νωρίτερα το 2022, ο δημοσιογράφος Jeff Grub ανέφερε πως ένα open-world Black Panther παιχνίδι βρισκόταν υπό ανάπτυξη στην ΕΑ. Τώρα, ο ίδιος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως υπάρχει και άλλο Marvel Project το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην εταιρεία.

Κατά την διάρκεια συζήτησης στο πρωινό stream του Giant Bomb, ο Grubb δήλωσε:


«Η ΕΑ αναπτύσσει το παιχνίδι Black Panther που αναφέραμε και φτιάχνει και ένα ακόμη παιχνίδι Marvel, το οποίο θα είναι single player.”

Ακολουθώντας την… βαριά δήλωση του Grubb, ο γνωστός leaker Tom Henderson έκανε ένα tweet στο οποίο αναφέρει πως έχει ακούσει φήμες ότι ο εν λόγω τίτλος Marvel θα έχει σχέση με τον Iron Man.

Νωρίτερα την ίδια εβδομάδα, ο CEO της EA, Andrew Wilson, μίλησε για το πόσο σημαντικά πιστεύει πως είναι τα single player games, παρόλο που τα μεγαλύτερα κέρδη παράγονται από τα multiplayer και live-service games.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*