Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Απέχει πάνω από 4 χρόνια ακόμη η κυκλοφορία του State of Decay 3

*
Μπορεί το State of Decay 3 να έχει ανακοινωθεί από το 2020, αλλά φαίνεται πως απέχει ακόμη αρκετά από την κυκλοφορία του. Η ομάδα ανάπτυξης έχει πέσει μεν με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά όπως μαρτυρά το ArtStation profile της Nora Shramek, η οποία είναι lighting artists στην Undead Labs, το game είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο 2027, το οποίο απέχει ακόμη 4 χρόνια από τ σήμερα. Αν όλο αυτό αληθεύει, σημαίνει πως το State of Decay 3 θα κυκλοφορήσει σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, κάτι που είναι σαφώς μεγάλο διάστημα. Δεν γνωρίζει κανείς αν έχει προκύψει κάποιο θέμα και κατά πόσο αυτή η ημερομηνία ισχύει στο 100% ή απλά έχει μπει ως placeholder. Η Shramek έχει εργαστεί και στους φωτισμούς του Forza Motorsport 6, καθώς και στα Star Wars Jedi: Fallen Order και League of Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*