Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια του Mass Effect: Andromeda το νέο Mass Effect

*
Φαίνεται πως η BioWare αλλάζει τα σχέδιά της για το επόμενο Mass Effect, αφήνοντας πίσω το Mass Effect: Andromeda. Σύμφωνα με τα όσα εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες, η ομάδα θα αφήσει τα στοιχεία open world που είδαμε στο πιο πρόσφατο μέρος της σειράς το 2017 και που στοίχισαν αρκετά στο franchise, αφού οι βαθμολογίες του κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα. Η BioWare έχει επιβεβαιώσει το νέο Mass Effect από το 2020 με ένα απλό trailer, αλλά έκτοτε τηρεί σιγή ιχθύος. Ο γνωστός insider Jez Cordon μίλησε σε πρόσφατο podcast και ανέφερε πως άκουσε μια σχετική φήμη σχετικά με το χαρακτήρα του νέου μέρους για το franchise της ΕΑ. Μένει να δούμε πλέον πότε θα έχουμε περισσότερα για την εν λόγω παραγωγή. Ακούστε το podcast στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*