Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H BioWare εργάζεται πάνω στο Dragon Age Origins Remake

*
Μία νέα ενδιαφέρουσα φήμη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την BioWare και συγκεκριμένα αναφέρει ότι η γνωστή ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει ένα Dragon Age Origins Remake. Ο leaker ισχυρίζεται πως εργάζεται ως alpha tester στο game και αναφέρει ότι το remake θα έχει τίτλο Dragon age: Reorigins. Μάλιστα, δημοσίευσε και μία εικόνα από το art που αναφέρει και τον τίτλο.



Στα όσα σημειώνει, τονίζει πως η λογική του remake θα είναι αντίστοιχη αυτή του πρόσφατου Dead Space Remake, εστιάζοντας δηλαδή σε βελτιώσεις και αλλαγές στο gameplay παρά στην ιστορία. Οι παίκτες θα έχουν μια πληθώρα επιλογών και θα προσφέρονται όλες οι σύγχρονες επιλογές απεικόνισης. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα projects, ο leaker αναφέρει πως το Dragon Age Dreadwolf έχει προχωρήσει σε επίπεδο παραγωγής και είναι προγραμματισμένο για το δεύτερο τρίμηνο του 2025. Τέλος, το Mass Effect 4 είναι σε στάδιο pre-alpha και θα έχει νέο πρωταγωνιστή N7.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*