Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser για το Mass Effect 4 με αφορμή την N7 Day

*
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη N7 Day, η BioWare δημοσίευσε ένα teaser για το Mass Effect 4.

"Έχουμε καταγράψει περίεργα πλάνα από ένα από τους σταθμούς παρακολούθησής στο γνωστό διάστημα. Μπορεί και να μην είναι τίποτα, αλλά...", αναφέρει σε σχετικό blog post ο project director του Mass Effect, Mike Gamble.


Το studio καθιέρωσε την N7 Day το 2012 και από τότε εορτάζεται κάθε χρόνο από την κοινότητα του Mass Effect.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε φάση pre-production.

"Από την τελευταία φορά που μιλήσαμε για το επόμενο παιχνίδι Mass Effect, η φάση pre-production προχωρά πολύ καλά», ανέφερε o Gamble. "Η ομάδα, που αποτελείται από βετεράνους του Mass Effect καθώς και από μερικές εκπληκτικές νέες προσθήκες στη BioWare, έχει αναπτυχθεί με σταθερούς ρυθμούς".

"Έχουν δουλέψει σκληρά δημιουργώντας νέους χαρακτήρες και τοποθεσίες που θα λατρέψετε, ενώ θα επισκεφτείτε και πολλά μέρη που σίγουρα θυμόσαστε".

"Μια μέρα, όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε για το επόμενο Mass Effect, οπότε σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για την ομάδα και θα θέλαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας στιγμές που αφορούν τη δουλειά μας στο μέλλον".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*