Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Νέο φορητό PlayStation στα σκαριά (PS Vita 2;) - update

*
Update: Σύμφωνα με το Insider Gaming, η συσκευή έχει την κωδική ονομασία Q Lite και φαίνεται πως είναι κάτι που θα βοηθάει το PS5 και το μηχανισμό Remote Play και θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο (λογικό). Τα prototypes που έχουν εμφανιστεί δείχνουν κάτι σαν το DualSense με οθόνη αφής LCD 8 ιντσών και όλα τα πλήκτρα του κλασικού χειριστηρίου (και υποστήριξη adaptive triggers και haptic feedback). Φαίνεται δε πως στόχος της Sony είναι να το κυκλοφορήσει πριν το PS5 Pro και μετά το PS5 με το αποσπώμενο drive.

Original Story: Οι φήμες των τελευταίων ημερών για μια νέα συσκευή PlayStation οργιάζουν και ο δημοσιογράφος (και insider) Jeff Grubb πήρε θέση για το θέμα. Με μια νέα του ανάρτηση στο Twitter σημείωσε πως οτιδήποτε έχει ακούσει αφορά απλά μια φορητή κονσόλα που θα βασίζεται στο cloud-streaming και πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με ένα ενδεχόμενο PS Vita 2.




Η πρόταση αυτή, αν υλοποιηθεί, θα θυμίζει κάτι σαν το Logitech G Cloud και αν υπό συνθήκες μπορεί να λειτουργεί και offline θα μπορεί να ανταγωνιστεί το Steam Deck της Valve που έχει βάλει αρκετές εταιρείες σε σκέψεις. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως η Sony δουλεύει στο νεότερο μοντέλο του PS5, το οποίο και εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει το 2024. Τώρα αν θα είναι το PS5 Pro, το PS5 Slim ή ένα PS5 με αποσπώμενο disc drive, μένει να το δούμε τους επόμενους μήνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*