Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σύντομα ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Silent Hill 2 Remake

*
Μια νέα φήμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Silent Hill 2 Remake εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Η Konami έχει επιβεβαιώσει την ανάπτυξη του τίτλου και οι παίκτες θα επιστρέψουν για άλλη μια φορά ως James Sunderland στη γνωστή πόλη για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από το γράμμα της νεκρής συζύγου του. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η δραστηριότητα στο Steam Page του τίτλου ίσως και να μαρτυρά εξελίξεις.

Σύμφωνα με το SteamDB, αφαιρέθηκε η υποστήριξη πορτογαλικών υποτίτλων, προστέθηκαν βραζιλιάνικοι και ουκρανικοί, ενώ προστέθηκαν και Steam Achievements. Κάποιοι αναφέρουν -ειδικά για το τελευταίο- πως είναι μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα όταν πλησιάζουμε στην κυκλοφορία και κάτι τέτοιο μαρτυρά πως σύντομα θα έχουμε νεότερα. Το Silent Hill 2 Remake είναι σε φάση ανάπτυξης από το 2019 και την Bloober Team (Layers of Fear, Observer, The Medium).


Πρόσφατα, δε, ο Luke Roberts (που δίνει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή) ανέφερε πως ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Το Silent Hill 2 Remake χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*