Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill 2: Πρώτο trailer για το remake του θρυλικού game που έρχεται σε PS5 και PC

*
Η Konami φέρνει το Silent Hill 2, που από πολλούς θεωρείται ως ο καλύτερος τίτλος της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών ψυχολογικού τρόμου, σε μοντέρνες πλατφόρμες μέσω ενός remake. Πιο συγκεκριμένα, η ανανεωμένη έκδοση του Silent Hill 2 αναμένεται για PlayStation 5 και Windows PC εντός του 2023, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission livestream. Φαίνεται ότι πρόκειται για μια ολική επανδημιουργία, με λεπτομερή γραφικά, νέο voice over και νέα μουσική. Τόσο ο συνθέτης του original Silent Hill, Akira Yamaoka όσο και ο artist Masahiro Ito έχουν συμμετοχή στην ανάπτυξη του remake, που θα είναι console timed-exclusive για το PlayStation 5 και ήδη μπορείτε να το προσθέσετε στη wish list σας. Υπεύθυνη για τη δημιουργία του παιχνιδιού είναι η Bloober Team.



H βραδιά της Konami για το Silent Hill είχε αρκετές ανακοινώσεις. Πέραν του Silent Hill 2 Remake, είχαμε ακόμη το Silent Hill: Townfall που είναι ένα νέο «παράξενο» project της Annapurna Interactive και της No Code Studio. Εντύπωση έκανε το Silent Hill f που έρχεται από την Neoboards Entertainment, εταιρεία που έγινε ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια για το Resident Evil Resistance, αλλά και το επερχόμενο Resident Evil: Re:Verse. Η Konami ανακοίνωσε ακόμη το Silent Hill: Ascension, που είναι μια νέα interactive streaming εμπειρία και στην οποία η κοινότητα θα διαμορφώνει το σενάριο. Τέλος, είχαμε ανακοίνωση και για μια νέα ταινία Silent Hill, η οποία θα έχει τίτλο Return to Silent Hill και ετοιμάζεται για το 2023 από τον σκηνοθέτη Christophe Gans. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*