Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Timed exclusive στο PS5 το Persona 6, κυκλοφορία το 2024

*
Ένας έμπιστος leaker έφερε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με το Persona 6 και το πότε πρέπει να το περιμένουμε να κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, o Nate the Hate σημείωσε στο κανάλι του στο YouTube πως από τα όσα έχει ακούσει από μεριάς Atlus, θα γίνει μια ανακοίνωση για το game στο επερχόμενο PlayStation Showcase και μάλιστα σημειώνει ότι το νέο game της σειράς αναμένεται να διατεθεί κάπου προς τα τέλη του 2024 και η λογική λέει πως δεν θα βγει στο PS4, αλλά αποκλειστικά στο PS5. Και για αυτό ο Nate σημειώνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε το παιχνίδι αργότερα και σε κονσόλες Xbox. Πέραν αυτού, το Persona 3 Remake ακούγεται στο ίδιο podcast πως θα αποκαλυφθεί στο Xbox Showcase στις 11 Ιουνίου. Ακούστε όλο το podcast στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*