Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer για το Gangs of Sherwood

H Nacon και η Appeal Studios δημοσίευσαν ένα gameplay overview trailer για το cooperative action adventure game Gangs of Sherwood.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων Σταυροφοριών, ο βασιλιάς τη Αγγλία, Ριχάρδος και ο στρατός του ανακαλύπτουν μια θαυματουργή πέτρα, που έχει μείνει γνωστή ως Lionheart. Η πέτρα ήταν ευλογημένη με εξαιρετικές ιδιότητες, οι οποίες βοήθησαν το βασίλειο να βιώσει τεράστια τεχνολογική πρόοδο. Καθώς το Lionheart ήταν η πηγή τεράστιας ευημερίας και δύναμης, προφανώς έγινε αντικείμενο τρομερής απληστίας. Ο Σερίφης του Νότιγχαμ θέλησε να την κάνει δική του, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την εξουσία και να καταπιέσει τον αγγλικό λαό.


Τέσσερις σημαντικοί ήρωες από τον θρύλο του Ρομπέν των Δασών, η Maid Marian κόρη του Σερίφη και αποτελεσματική δολοφόνος, ο Friar Tuck ένας καλόγερος και θεραπευτής, ο πολεμιστής με τις σιδερένιες γροθιές Little John και ο διάσημος τοξότης Robin of Locksley θα προσπαθήσουν να δώσουν τέλος στην τυραννία, επαναφέροντας την ειρήνη και την ευημερία στα αγγλικά εδάφη.

Το Gangs of Sherwood αναμένεται στις 19 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*