Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

God of War Trilogy Remastered: Φήμη για επιστροφή της πρώτης τριλογίας

*
Μια νέα φήμη για God of War Trilogy Remastered ξέσπασε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τον Nick Baker του XboxEra, αρχική τριλογία της σειράς θα επιστρέψει σε μορφή remaster. Ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «μίλησα με ένα φίλο μου που αγάπησε την original τριλογία God of War και του είπα πως παίζει να έχουμε επιστροφή της σε μορφή remaster. Και άκουσα ότι αυτό μπορεί να συμβεί για το PlayStation».

Προς το παρόν δεν είχε κάποια παραπάνω πληροφορία να μεταφέρει και σημείωσε απλά ότι μπορεί να είναι ένα port από αυτά που είδαμε στο PS3, ενώ δεν δείχνει να πιστεύει ότι στη συλλογή θα περιλαμβάνεται και το God of War Ascension.


Προς το παρόν δεν έχουμε καμία σχετική πληροφορία από μεριάς Sony. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά God of War θα γιορτάσει το 2025 τα 20α της γενέθλια στην αγορά. Τα God of War 2 και God of War 3 κυκλοφόρησαν τα 2007 και 2010.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Μαζί με τα: God Of War Ascension - God Of War: Chains Of Olympus και God Of War: Ghost Of Sparta, ήταν τα ORIGINAL και 100% αληθινά God Of War!!
      Δυστυχώς στο PS4 αλλά και του PS5, ήταν απλά η σκιά τους εαυτού τους..........

      Μακάρι να κυκλοφορήσει το God Οf War Trilogy στο PS5, ώστε να παίξουμε ''επιτέλους'' πραγματικό God Of War!

*