Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Δύο εβδομάδες μετά το πρώτο trailer, η κοινότητα αναλύει μέχρι και… τρίχες

*
Το πρώτο trailer του GTA 6 ήρθε και έκανε χαμό, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, και φαίνεται πως η κοινότητα έχει πάει την ανάλυσή του σε άλλο επίπεδο. Όπως φαίνεται, οι fans έχουν ήδη αρχίσουν να ψάχνουν κάθε καρέ του πρώτου υλικού από το νέο μέρος της σειράς και πριν από μερικές ώρες σας μεταφέραμε και τον εντοπισμό ενός στοιχείου που θεωρούν πως είναι μέρος ή και απεικόνιση του χάρτη.

Αυτή τη φορά η κοινότητα μπήκε σε διαδικασία να σχολιάσει μέχρι και τις τρίχες στα σώματα των χαρακτήρων που απεικονίζονται. Το σχετικό thread στο Reddit έχει «πάρει φωτιά» και κάποιοι εστίασαν αρχικά στα μαλλιά της κοπέλας που φαίνεται με το μαγιό στην ταράτσα μιας πολυτελούς ξενοδοχείου και τόνισαν πως το animation τους είναι «το καλύτερο που έχουν δει σε videogame μέχρι σήμερα».


GTA6 hair physics
byu/omyhomyboy inGTA6


Κάποιοι άλλοι σχολίασαν το πόσες τρίχες έχει το σώμα του ανδρικού χαρακτήρα που εμφανίζεται στο κρεββάτι προς το τέλος του trailer, αναφέροντας ακόμη πως αυτή τη φορά βλέπουμε περισσότερες και μάλιστα να κινούνται αυτόνομα και όχι σαν ένα ενιαίο texture.

Body hair upgrade: individual hair strands instead of simply texture
byu/Tatami-chan inGTA6


Όπως καταλαβαίνει κανείς, μέχρι να έχουμε νεότερα πλάνα και πληροφορίες, θα ασχολούμαστε με… τρίχες 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*