Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA V: Κι όμως, έφτασε τα 10 χρόνια στην αγορά και η Rockstar ετοιμάζει ειδικό event

*
Η Rockstar Games υπενθύμισε πως το GTA V έχει κλείσει πλέον 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά των videogames και ακόμη μας φαίνεται απίστευτο. Ο πετυχημένος τίτλος έχει κυκλοφορήσει αρχικά για τα PS3 και Xbox 360, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε και το GTA Online. Η ομάδα ανάπτυξής του το ετοίμασε κατάλληλα και για τα PS4 και Xbox One με βελτιώσεις στα σημεία, ενώ αργότερα έριξε στην αγορά και μία συλλογή των πρώτων τριών παιχνιδιών του franchise σε μορφή remaster και με την ονομασία GTA: The Trilogy - Definitive Edition. Δυστυχώς, η Rockstar Games κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της για τo GTA VI, παρά το γεγονός ότι πέρσι παραδέχτηκε επίσημα την ανάπτυξή του. Η εξέλιξη ήρθε μετά από μια πολύ σημαντική διαρροή αρκετού υλικού που σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα στον προγραμματισμό. Για να γιορτάσει τα 10 χρόνια του τίτλου,η Rockstar διοργανώνει ένα επετειακό event με ειδικές στολές για τους Michael, Franklin και Trevor, καθώς και bonuses στα κλασικά modes, όπως 4Χ GTA$, RP στα Lamar και Trevor Contact Missions και άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*