Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 4Α Games αναφέρθηκε μετά από καιρό ξανά στο Metro 4 videogame

*
Στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play, η 4A Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Metro Awakening για συσκευές VR, αλλά δεν ξέχασε και το Metro 4 videogame της. Για όσους το έχασαν, το Metro Awakening είναι μια VR εμπειρία στον κόσμο του τίτλου και θα κυκλοφορήσει για Meta Quest 2, Meta Quest 3, Steam VR και PSVR2 μέσα στο 2024.

Ωστόσο, μέσα στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία υπήρχε μια αναφορά και στο Metro 4. Ο γνωστός developer σημειώνει πως «η ανάπτυξη συνεχίζεται ξεχωριστά για το επόμενο βασικό μέρος της σειράς Metro από την 4A Games».


O όγκος πληροφορίας που πήραμε είναι ελάχιστος, ωστόσο είναι σημαντικό το ότι αναφέρεται ξανά το game, το οποίο και λόγω των τελευταίων γεγονότων στην Ουκρανία είχε σχεδόν ξεχαστεί. Η 4A Games είχε έδρα στο Κίεβο της Ουκρανίας και εν μέσω πολέμου, τα κεντρικά του γραφεία μεταφέρθηκαν στην Μάλτα, αν και οι περισσότεροι developers παραμένουν στο Κίεβο και σε περιοχές γύρω του.

Τελευταία φορά που η ομάδα ανάπτυξης ανέφερε κάτι σχετικό ήταν τον περσινό Ιανουάριο, όταν και επιβεβαίωσε πως κάποιο από τους προγραμματιστές μπήκαν στον ουκρανικό στρατό και κάποιοι από αυτούς σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Το Metro 4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*