Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CMA δεν έχει πειστεί ότι το Call of Duty θα τρέχει καλά στο Nintendo Switch

*
Πρόσφατα η Microsoft υπόγραψε συμφωνία με τη Nintendo για να φέρει το Call of Duty στις πλατφόρμες της ιαπωνικής εταιρείας. Εφόσον βεβαίως εγκριθεί η πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Ερώτημα είναι πόσο καλά θα τρέχουν τα παιχνίδια της σειράς και αυτό είναι κάτι που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της CMA, της αρμόδιας επιτροπής ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας. Στα προκαταρκτικά συμπεράστατα του οργανισμού αναφέρονται τα εξης:

"Είδαμε επίσης αποδείξεις τα σημαντικά παιχνίδια shooter δεν τρέχουν τόσο καλά στις κονσόλες της Nintendo λόγω της τεχνικής διαφοροποίησής τους. Ένας τρίτος υποστήριξε ότι τα shooters με έμφαση στα γραφικά μπορεί συχνά να στοχεύουν αρχικά το PlayStation και το Xbox λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των επιδόσεων των κονσολών αυτών και ότι η μεταφορά στο Nintendo Switch μπορεί να απαιτήσει χρηματική επένδυση και συμβιβασμούς στην ποιότητα γραφικών ή τη χρήση λύσεων cloud-gaming".


Σχετικά με το cloud gaming, αναφέρεται ότι το Resident Evil Village ήταν δυνατό να τρέξει στο Nintendo Switch με ποιότητα γραφικών που συναντάει κανείς σε ένα high-level PC, το PlayStation 5 ή το Xbox Series X. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πειστεί η αρχή.

"Θεωρούμε ότι υπάρχουν επί του παρόντος σημαντικές διαφορές μεταξύ του cloud gaming και του console gaming (π.χ. η ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο για το game streamingαπό υπηρεσίες cloud). Επίσης, η δυνατότητα του Switch να συνδέεται με τρίτο πάροχο υπηρεσιών cloud gaming δεν θα το καθιστούσε πιο άμεσο ανταγωνιστή του Xbox και του PlayStation στην αγορά του console gaming".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*