Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ισχυρίζεται πως το Wolverine θα κυκλοφορήσει το 2023

*
Κι όμως, ένα παράδοξο συνέβη, καθώς η Microsoft πιστεύει πως το Wolverine της Insomniac, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, θα λανσαριστεί στην αγορά μέσα στο 2023. Ο τίτλος ανακοινώθηκε από την Insomniac τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά την στιγμή εκείνη δεν δόθηκε παράθυρο κυκλοφορίας καθώς βρισκόταν σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης.

Παρόλα αυτά , η Microsoft σε απάντηση που κατέθεσε για την έρευνα του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την εξαγορά της Activision-Blizzard υποστήριξε πως η Sony θα λανσάρει πολλούς αποκλειστικούς τίτλους μέσα στο 2023, συμπεριλαμβανομένων των Spider-Man 2, The Wolverine, Horizon, Final Fantasy XVI και Forspoken.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν η Microsoft έχει μάθει τα εσωτερικά σχέδια της Sony, ή αν ανέφερε το The Wolverine από λάθος. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Insomniac ή την Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*