Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Arkane Studios ενδέχεται να επιστρέψει στην ανάπτυξη γραμμικών τίτλων μετά την κυκλοφορία του Redfall

*
Ο Harvey Smith, director του Redfall, μιλώντας σε συνέντευξή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της Arkane Studios στη δημιουργία γραμμικών τίτλων.

Το Redfall είναι ένα first-person shooter τρόμου, που αναπτύσσεται από την Arkane Austin και αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσα στο πρώτο μισό του 2023. Το στούντιο πίσω από το Prey του 2017 σχεδίασε έναν μεγάλο χάρτη για το επόμενο παιχνίδι του, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν το περιβάλλον γύρω τους. Ένας ακόμα λόγος είναι τα drop-in και drop-outs του multiplayer, αλλά και το co-op mode του campaign, το οποίο επωφελείται από το μεγάλο μέγεθος του χάρτη.

Ο Smith σχολίασε πως θα του άρεσε μια επιστροφή στη φόρμουλα που είχε το στούντιο κατά τη διάρκεια των ‘10s. Τίτλοι όπως το Prey και το Dishonored ήταν γραμμικοί και περιείχαν πιο κλειστούς κόσμους, κάτι που, σύμφωνα με τον Smith, ενδέχεται να ξαναδούμε στα επόμενα projects της Arkane.

Καθώς όμως ακόμα περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Redfall, είναι υπερβολικά νωρίς για οποιοδήποτε άλλο project από την Arkane Studios.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*