Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η FTC ίσως ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση που δικαίωσε τη Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard

*
H Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. ίσως ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε το αίτημά την να μπλοκαριστεί η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Η έφεση ίσως κατατεθεί και σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023. Η πλήροφορία προέρχεται από το Bloomberg, που υποστηρίζει ότι προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι μια μελλοντική συγχώνευση των δυο εταιρειών θα βλάψει τον ανταγωνισμό στη βιομηχανία του gaming. Από την άλλη δεν επιτρέπει να ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε συμφωνία πριν την Παρασκευή.


Δείχνει λοιπόν ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Σας θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου, η βρετανική CMA συμφώνησε στη διακοπή της νομικής διαδικασίας που είχε δρομολογηθεί με τη Microsoft και την Activision Blizzard και δηλώνει ανοιχτή σε νέες προτάσεις και διαπραγματεύσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*