Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Toys For Bob των Spyro και Crash ήρθε σε συμφωνία με την Microsoft για το επόμενο game της

*
Η Toys For Bob, developer των Skylanders, Spyro και Crash Bandicoot, φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με την Microsoft για το επόμενο game της. H ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως αφήνει την Activision Blizzard για να γίνει ανεξάρτητο studio και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι επικεφαλής της, Paul Yan και Avery Lodato, δήλωσαν τότε πως η απόφασή τους θα έφερνε νέες συζητήσει για συνεργασία με την Microsoft και φαίνεται πως οι δύο πλευρές κατέληξαν κάπου. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Windows Central, Microsoft και Toys For Bob έφτασαν σε συμφωνία για το επόμενο game.


Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios φέρεται να έχει επιβεβαιώσει την εξέλιξη σε εσωτερικό meeting, αναφέροντας πως το νέο αυτό game θα είναι παρόμοιο με αυτά που φτιάχνει όλο αυτό το διάστημα η ομάδα ανάπτυξης.

Η Toys For Bob ιδρύθηκε το 1989 και έχει βγάλει στην αγορά τίτλους όπως τα Star Control, Pandemonium και The Unholy War, ενώ το 2005 εξαγοράστηκε από την Activision. Τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει στη σειρά Call of Duty, αλλά έχει αφήσει περισσότερο το στίγμα της για τη σειρά Skylanders, το Crash Bandicoot 4: It’s About Time και το Spyro Reignited Trilogy του 2018. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*