Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Έρχεται MediEvil 2 Remake στο PlayStation Event του Μαϊου!

*
Γνωστός insider που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος και πως έχει καλή πληροφόρηση, αποκαλύπτει ότι το MediEvil 2 Remake δεν είναι μακριά. Συγκεκριμένα, ο χρήστης Orangee του Discord που αποκάλυψε πληροφορίες για την ταινία Gravity Rush και το Gravity Rush 2 remaster που θα κυκλοφορήσει φέτος αναφέρει πως το MediEvil 2 Remake ετοιμάζεται από το 2021 από την Other Ocean Interactive. Η ομάδα είναι η ίδια που ανέβαλε το MediEvil Remake του 2019 και πλέον έχει και μεγαλύτερο budget στη διάθεσή της.

Ο Orangee σημειώνει ακόμη πως το project θα ανακοινωθεί σύντομα και ίσως τον επόμενο μήνα στο πλαίσιο του φημολογούμενου PlayStation Showcase, καθώς είναι στα τελευταία στάδια testing και η κυκλοφορία του δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα μακριά. Υπενθυμίζεται πως ο ήρωας Sir Daniel Fortesque εντοπίστηκε σε προωθητικά υλικά των PlayStation Productions πέρσι τον Αύγουστο, οπότε μάλλον δεν μιλάμε για σύμπτωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Μακάρι θα πω εγώ.......

      Λατρεύω το MediEvil ως Franchise από εποχής PS1. Προφανώς και το Remake του 2019 ήταν Day One αγορά για μένα, και σίγουρα θα αγοράσω το δεύτερο με κλειστά μάτια αν όντως κυκλοφορήσει!!

*