Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στην Ελλάδα το PS5 Horizon Forbidden West Bundle

*
Η Sony αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες ένα νέο PS5 Horizon Forbidden West Bundle που προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει και το Enternity επιβεβαίωσε το ότι έρχεται και προς τα μέρη μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από την αγορά, το νέο πακέτο αγοράς θα φτάσει και στα ελληνικά καταστήματα σε μικρή ποσότητα και θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Το bundle απευθύνεται προφανώς σε όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την κονσόλα και θέλουν να την απολαύσουν μαζί με ένα από τα καλύτερα first party games της. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα και ίσως κάτι πιο συγκεκριμένο, θα επανέλθουμε πιο αναλυτικά. Προς το παρόν, θυμηθείτε το review μας για το Horizon Forbidden West, κάνοντας ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*