Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανονικά προχωράνε οι ετοιμασίες για την E3 2023, παρά τα σχόλια του CEO της Ubisoft

*
Κάποια σχόλια του CEO της Ubisoft, Yves Guillemot οδήγησαν πολλούς σε σκέψεις ότι η E3 2023 ίσως δεν πραγματοποιηθεί. "Αν η Ε3 διεξαχθεί θα βρισκόμαστε εκεί και έχουμε πολλά να παρουσιάσουμε", είπε ο Guillemot.

Όμως ο πρόεδρος της ReedPop που έχει αναλάβει τη φετινή διοργάνωση, διαβεβαιώνει ότι οι προετοιμασίες για το event προχωράνε κανονικά.


"Η Ε3 προχωράει με πλήρεις ρυθμούς και είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο και τη συμμετοχή της κοινότητας", δήλωσε ο Lance Fensterman. "Καθώς οι εκθέτες επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους, θα μοιραζόμαστε μαζί σας περισσότερα όταν οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες και οι συμμετέχοντες οριστικοποιούν τα πλάνα τους".

"Σε άλλα σημεία του gaming portfolio της ReedPop σπανίως ανακοινώνουμε τους συμμετέχοντες μέχρι να φτάσουμε κοντά στο event, ομως τώρα θα αλλάξουμε το στυλ μας με βάση τα όσα έχετε συνηθίσει από την Ε3", συμπλήρωσε. Επιπλέν σύντομα θα σταλούν οι πρώτες εγκρίσεις συμμετοχής για δημιουργούς περιεχομένου και εκτπροσώπους του Τύπου.

H E3 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου στο Los Angeles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*