Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατακόρυφη πτώση για τους ενεργούς παίκτες του MultiVersus

*
Το MultiVersus είδε τη βάση των παικτών του να μειώνεται δραματικά, με το ημερήσιο μέγιστο ενεργών χρηστών του να πέφτει κατά 99% μέσα σε λίγους μήνες.

Η beta του τίτλου κυκλοφόρησε στις 26 Ιουλίου 2022 και η πρώτη σεζόν του έκανε πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου του ίδιου έτους. Το free-to-play fighting game της Player First Games έχαιρε ενός εξαιρετικά επιτυχημένου ντεμπούτου, με περισσότερους από 143.000 παίκτες στο Steam, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Έναν μήνα μετά το λανσάρισμά του, η Warner Bros. δήλωσε ότι περισσότεροι από 20 εκατομμύρια παίκτες έχουν κατεβάσει και έχουν παίξει τον συγκεκριμένο τίτλο, φανερώνοντας μια γοργά αναπτυσσόμενη βάση χρηστών.

Παρόλα αυτά, τον Φεβρουάριο του 2023 τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για το MultiVersus. Το ημερήσιο μέγιστο παικτών δυσκολεύεται να αγγίξει… τους 1000, σημειώνοντας πτώση ύψους 99,3574% (σύμφωνα με το SteamDB). Πλέον, όσοι έχουν απομείνει, έχουν να περιμένουν τη διάθεση της τρίτης σεζόν του τίτλου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου 2023.


Το MultiVersus κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*