Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 50 εκ. συστήματα οι πωλήσεις του PS5

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του PlayStation 5 έχουν πλέον ξεπεράσει τα 50 εκ. συστήματα παγκοσμίως. Το νέο επίτευγμα ξεπεράστηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Σύμφωνα με δημοσίευμα του GamesIndustry, από πλευράς επιδόσεων από την ημέρα που λανσαρίστηκε η κονσόλας βρίσκεται μια εβδομάδα πίσω από το PlayStation 4. Τον Ιούλιο, όταν το PS5 ξεπέρασε τα 40εκ. πωληθέντα συστήματα, η αντίστοιχη "απόσταση" ήταν δυο μήνες. Σημειώνεται ότι τον Νοέμβριο, οι πωλήσεις της κονσόλας νέας γενιάς στην Ευρώπη σημείωσαν άνοδο της τάξης του 376% από έτος σε έτος, όμως στις ΗΠΑ υπήρχε μια μικρή πτώση.

"Η επίτευξη αυτού του ορόσημου πωλήσεων για το PS5 αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης υποστήριξης της παγκόσμιας κοινότητας του PlayStation και της επιθυμίας της για τις απίστευτες εμπειρίες, που δημιουργούν οι ταλαντούχοι προγραμματιστές από τα PlayStation Studios και οι συνεργάτες μας", δήλωσε ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.


"Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους παίκτες μας που έχουν ενταχθεί στο ταξίδι του PS5 μέχρι στιγμής και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή είναι η πρώτη εορταστική περίοδος από την κυκλοφορία που μπορούμε να ικανοποιήσουμε πλήρως της ζήτηση για το PS5 – οπότε όποιος θέλει να αποκτήσει ένα μπορεί απλά να πάει κια να το αγοράσει". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*