Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυνήγι Easter Eggs το trailer της Sony για το ανανεωμένο PlayStation Plus

Μέσω ενός νέου trailer, η Sony γιορτάζει το λανσάρισμα του ανανεωμένου PS Plus σε όλο τον κόσμο. Εννοείται ότι η εταιρεία δεν παραλείπει να μας υπενθυμίσει μερικά από τα πιο σημαντικά IPs της, όπως το Uncharted, το Bloodborne, το Ghost of Tsushima και πολλά άλλα.

Το trailer έχει τίτλο Mr. Malcom και μας ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό κόσμο, γεμάτο ίντριγκα, παρουσιάζοντας τα όσα μπορεί να βιώσει κάποιος μέσω του experiences. Όλα ξεκινούν με τον αξιότιμο Mr Malcom που απολαμβάνει το γεύμα του και στη συνέχεια ψωνίζει ένα κομμάτι ποιοτικού κρέατος από τον χασάπη. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σουρρεαλιστική, καθώς ο πρωταγωνιστής επιστρέφει στο σπίτι του, στην εκλεκτή συλλογή του. Το κρέας δεν προοριζόταν για τον ίδιο και αυτό θα το διαπιστώσετε παρακολουθώντας το παρακάτω trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*