Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λίγο πριν την παρουσίαση του Xbox, o Phil Spencer έστειλε αυτό το memo στους εργαζόμενους

*
Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την ανακοίνωση των επόμενων βημάτων του Xbox, για τα οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Λίγο πριν το podcast όπου συμμετείχαν ο Matt Booty, ο Phil Spencer και η Sarah Bond, ο CEO του τμήματος gaming της Microsoft ενημέρωσε το προσωπικό σχετικά με τη μελλοντική στρατηγική της εταιρείας. Μέσω του The Verge, που κατόρθωσε να αποκτήσει ένα αντίτυπο, έχουμε την ευκαιρία να διαβάσουμε τα όσα είχε να πει ο Spencer.

Σήμερα το μεσημέρι ώρα Ειρηνικού, θα δημοσιεύσουμε ένα ειδικό επεισόδιο του Επίσημου Xbox Podcast.


Σε αυτό το επεισόδιο, η Sarah Bond, ο Matt Booty και εγώ θα μοιραστούμε με την κοινότητα τα σχέδιά μας για το μέλλον του Xbox. Θα συζητήσουμε επίσης πώς το όραμά μας θα ωφελήσει τους παίκτες, τους δημιουργούς μας και τον κλάδο συνολικά.

Όταν εξετάζουμε την κατάσταση του κλάδου μας, βλέπουμε τους παίκτες να παίζουν όλο και περισσότερο σε πολλές συσκευές, αλλά η εμπειρία τους καθορίζεται από τον διαχωρισμό που δημιουργείται λόγω των περιορισμών κάθε πλατφόρμας. Οι παίκτες που έχουν πολλαπλές συσκευές πρέπει να χρησιμοποιούν πολλαπλές ταυτότητες, βιβλιοθήκες τίτλων, κοινότητες, πορτοφόλια και προγράμματα επιβράβευσης. Ομοίως, τα μεγαλύτερα franchises του κλάδου κυκλοφορούν όλο και περισσότερο σε πολλές συσκευές, απαιτώντας από τους developers να δημιουργούν και να διαχειρίζονται πολλαπλές εκδόσεις των παιχνιδιών τους, οδηγώντας σε υψηλότερο κόστος και κατακερματισμένες κοινότητες. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια τεράστια ευκαιρία για εμάς να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των παικτών που έχουν πολλαπλές συσκευές και των δημιουργών.

Έχουμε διαφορετικό όραμα για το μέλλον του gaming. Ένα μέλλον όπου οι παίκτες έχουν μια ενοποιημένη εμπειρία σε όλες τις συσκευές. Ένα μέλλον όπου οι παίκτες μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών με ποικίλο φάσμα επιχειρηματικών μοντέλων. Ένα μέλλον όπου περισσότεροι developers θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα, να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό, να ενώσουν τις κοινότητές τους και να επιτύχουν εμπορικά. Ένα μέλλον όπου κάθε οθόνη είναι ένα Xbox.

Αυτό είναι ένα μέλλον όπου το Xbox είναι παντού—σύμφωνα με την υπόσχεσή μας να δώσουμε τη δυνατότητα στους παίκτες να "παίζουν τα παιχνίδια που θέλουν, με τους ανθρώπους που θέλουν, οπουδήποτε θέλουν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*