Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το μέλλον του Xbox: Diablo IV στο Game Pass, νέα κονσόλα και όλα όσα ανακοινώθηκαν

*
Το μέλλον του Xbox ήταν ένα από τα πιο hot ζητήματα των τελευταίων ημερών στην gaming κοινότητα, κι αυτό γιατί οι φήμες που ακούγονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή μαρτυρούσαν πολλές εξελίξεις. Ευτυχώς για τους φίλους του Xbox (και την αγορά γενικότερα), δεν επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων μας και η πλατφόρμα παραμένει παρούσα στις εξελίξεις, τόσο με hardware, όσο και με software. Αυτό που επιβεβαιώθηκε ήταν πως η αμερικανική εταιρεία θα μεταφέρει 4 παιχνίδια της σε άλλες πλατφόρμες.

Τους 4 αυτούς τίτλους δεν τους κατονόμασε σε κανένα σημείο της εκδήλωσης, αλλά επιβεβαίωσε σίγουρα πως δεν θα είναι τα παιχνίδια του πρόσφατου Developer Direct (πχ. Indiana Jones and the Great Circle), αλλά ούτε και το Starfield. Οι φήμες αναφέρουν πως μιλάμε για τα Hi-Fi RUSH, Sea of Thieves, Pentiment και Grounded. Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Ένα σημείο που αξίζει ειδικής αναφοράς είναι η δέσμευση του Xbox να παραμείνει στο hardware και μάλιστα ανακοινώθηκε πως την επόμενη κονσόλα θα την γνωρίσουμε μέσα στη φετινή εορταστική περίοδο. Δεν αναφέρθηκε κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά η δήλωση αυτή έχει ξεχωριστή σημασία. Διαβάστε περισσότερα για το θέμα και τις όποιες εικασίες εδώ.

Το Xbox Game Pass ήταν ένα ακόμη σημείο του podcast και ανακοινώθηκε πως η συνδρομητική πλατφόρμα έχει φτάσει πλέον τα 34 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές. Η ενίσχυσή της θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο έντονη και πλέον μπαίνουν στο παιχνίδι και οι τίτλοι της Activision Blizzard. Το Diablo IV είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας εταιρείας που εντάχθηκε στην ομπρέλα της Microsoft και έρχεται σύντομα. Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Xbox podcast στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*