Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα modes προστίθενται στο Tetris Effect: Connected (video)

Το Tetris Effect: Connected θα κυκλοφορήσει για το PSVR 2 τις επόμενες ημέρες και ταυτόχρονα θα προστεθεί νέο περιεχόμενο στις εκδόσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες. Το Winter 2023 update θα περιλαμβάνει ένα TATE (vertical) mode για το Nintendo Switch, συν το Zone Marathon, το Single-player Classic Score Attack, το Endless Master Mode και Endless Purify Effect Modes. Το Tetris Effect Connected έρχεται στο PS5 στις 23 Φεβρουαρίου, υπό μορφή δωρεάν update για όσους το έχουν ήδη αγοράσει στο PS4. Ανεξάρτητα θα κοστίζει €9,99. Στο PS5 θα υπάρχει υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο με ανάλυση 4Κ. Στο PSVR 2 ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και η ανάλυση 2000 x 2040 σε κάθε μάτι. Οι κάτοχοι της έκδοσης του PS4 θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων τους σε εκείνη του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*