Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Symbiogenesis της Square Enix

*
Η Square Enix αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το Symbiogenesis. Όπως έγινε γνωστό, θα πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρία Web3 digital collectible art στο Polygon blockchain.

"Το Symbiogenesis θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χτισμένη γύρω από digital collectible art, που συνδέεται με μια ιστορία την οποία θα ξεδιπλώσουν οι παίκτες σε μια εικονική (turn-based) περιπέτεια. Τα συλλεκτικά κομματια εξελίσσονται με κάθε στρατηγική κίνηση που κάνει ένας παίκτης. Το project διαδραματίζεται σε μια μυστηριώδη πλωτή ήπειρο όπου ξετυλίγονται μοναδικές ιστορίες με βάση πληροφορίες που λαμβάνονται από συλλεκτικά κομμάτια τέχνης που αντιπροσωπεύουν διαφορετικούς χαρακτήρες. Οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν πολλές συναρπαστικές ιστορίες για αυτόν τον μυστικό κόσμο και τους κατοίκους του διατηρώντας στην κατοχή τους ή ανταλλάσσοντας συλλεκτικά ψηφιακά κομμάτια τέχνης που μπορούν να τις κερδίσουν ολοκληρώνοντας διάφορες αποστολές".


"Οι παίκτες μπορούν επίσης να αναπαράγουν και να πουλάνε ψηφιακά κομμάτια τέχνης για τον χαρακτήρα τους να μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους με άλλους και συνεργάζονται ως κοινότητα για να ολοκληρώσουν την αποστολή".

Επιπλέον, όσον αφορά τη συγκεκριμένη χρήση του NFT: "Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Polygon NFT ως βοηθητικά αντικείμενα και να τα ανταλλάξουν ελεύθερα στο οικοσύστημα. Τα συλλεκτικά αντικείμενα NFT μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως φωτογραφίες προφίλ αλλά και με άλλους τρόπους, εξετάζοντας τον κόσμο και βρίσκοντας διάφορα αντικείμενα. Τα NFT επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε μυστικές ιστορίες καθώς οι κάτοχοι μπορούν να καθορίσουν εάν θέλουν να διατηρήσουν τη μυστικότητά τους ή να μοιραστούν τις πληροφορίες με άλλους".

Το παιχνίδι θα έχει πολλαπλά τέλη τερματισμούς, αν και μόνο τρεις παίκτες "που θα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις", θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην τελική "Παγκόσμια Αποστολή" για να αποφασίστεί η μοίρα του κόσμου και των κατοίκων του.

"Το Symbiogenesis σχεδιάστηκε από την αρχή με βάση το blockchain, με τρόπο που να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για δημιουργία κοινότητας όσο και για το εμπόριο", δήλωσε ο παραγωγός του Symbiogenesis, Naoyuki Tamate. "Η Square Enix επέλεξε να αξιοποιήσει τις υψηλές ταχύτητες συναλλαγών του Polygon και το φιλικό user interface για να προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία στους fans του Web3".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*