Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ρεκόρ πωλήσεων ευελπιστεί να πετύχει η Capcom στο φετινό οικονομικό έτος

*
Με τα Monster Hunter Rise: Sunbreak και Resident Evil 4 να αποτελούν τα μεγάλα χαρτιά για την Capcom, η εταιρεία θέτει μεγάλους στόχους σε πωλήσεις παιχνιδιών, ευελπιστώντας να σημειώσει ένα σημαντικό ρεκόρ εσόδων.

Όπως παρουσίασε στα οικονομικά αποτελέσματα, η Capcom σημείωσε 29.1 εκατομμύρια πωλήσεις παιχνιδιών, σε διάστημα εννέα μηνών μέχρι το τέλος του 2022, ξεπερνώντας την περσυνή χρονιά σε πωλήσεις, που ανέρχονται στα 25.8 εκατομμύρια. Για το 2023 και με την μεγάλη κυκλοφορία του Resident Evil 4, η Capcom ευελπιστεί να ξεπεράσει σε πωλήσεις παιχνιδιών τα 40 εκατομμύρια, σημειώνοντας μάλιστα και ένα μεγάλο ρεκόρ για την εταιρεία.


Για τον μελλοντικό στόχο, η Capcom αναφέρει πως 90% (στα 36 εκατομμύρια) των πωλήσεων θα αφορούν ψηφιακές εκδόσεις, ενώ το 10% (δηλαδή 4 εκατομμύρια) φυσικές εκδόσεις. Παράλληλα, το 75% (30 εκατομμύρια) θα αφορούν πωλήσεις από ήδη διαθέσιμα παιχνίδια, ενώ το 25% (10 εκατομμύρια) θα γίνουν από νέες κυκλοφορίες και συγκεκριμένα τα Monster Hunter Rise: Sunbreak και Resident Evil 4. Η Capcom τονίζει πως τα ποσοστά που παρουσιάζει, τα έχει υπολογίσει με βάση την κυκλοφορία του Monster Hunter Rise: Sunbreak, καθώς και από τις ενεργές πωλήσεις από τα franchise των Monster Hunter και Resident Evil.

Σχετικά με το Resident Evil 4, υπενθυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για PlayStation5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*