Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hidetaka Miyazaki μίλησε επίσημα για το ενδεχόμενο ενός Bloodborne Remake

*
Ο Hidetaka Miyazaki ξέρει ότι ο κόσμος θέλει ένα Bloodborne Remaster και τοποθετήθηκε για αυτό το θέμα. Μπορεί η επικαιρότητα να έπαιζε χθες φουλ με το Elden Ring Shadow of the Erdtree, αλλά ο director του τίτλου έδωσε συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ και ρωτήθηκε και για το έτερο franchise.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η From Software γνωρίζει καλά τι θέλουν οι fans και ο Miyazaki δήλωσε ενθουσιασμένος που τόσοι άνθρωποι είναι παθιασμένοι και με αυτόν τον τίτλο. Όταν ρωτήθηκε αν ένα Bloodborne Remake θα εκμεταλλευτεί την ισχύ μιας νέας κονσόλας PlayStation, εξήγησε ότι το να μεταφέρει κανείς τίτλους σε νεότερα hardware με περισσότερες δυνατότητες δίνει ξεχωριστή αξία στο προϊόν.


Ακόμη πρόσθεσε πως μία τέτοια προσθήκη ενισχύει την προσβασιμότητα στο game. «Νομίζω ότι το νέο hardware είναι σίγουρα ένα μέρος αυτού που δίνει αξία στα remakes. Μπορείς να πετύχεις πράγματα που δεν ήταν δυνατά με τις προηγούμενες γενιές hardware», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση του IGN Japan, δήλωσε πως δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό το θέμα εκ μέρους της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι είναι ένα franchise που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*