Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Tommy στα The Last of Us video games αναφέρεται στην προοπτική ενός The Last of Us Part 3

*
Μιλώντας στο Total Film, ο ηθοποιός Jeffrey Pierce που υποδύθηκε τον Tommy στο The Last of Us και στο The Last of Us Part 2, αναφέρθηκε στο πως φαντάζεται τον χαρακτήρα στο Part 3, αν και εφόσον υπάρξει.

"Πιστεύω ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τον Neil και την κουλτούρα της Naughty Dog, είναι πως έχουν ξεκαθαρίσει ότι, αν δεν μπορέσουν να διηγηθούν συναρπαστικές ιστορίες σε αυτόν τον κόσμο, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα έβγαζαν, δεν πρόκειται να το κάνουν".


"Υπάρχουν πολλές προοπτικές για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Tommy, βρέθηκε όμως σε πολύ μειονεκτική θέση με το τελος του δεύτερου παιχνιδιού. Επομένως η δύναμή του έχει σίγουρα εξασθενήσει". Όσοι έχουν παίξει το The Last of Us Part 2 θα θυμούνται ότι ο Tommy τραυματίζεται άσχημα και αυτό τον επηρεάζει για πολλούς μήνες.

«Θα με ενδιέφερε πραγματικά να δω πώς ο Neil, αν θέλει να afhghue;i αυτή την ιστορία, πώς θα τη χειριστεί, πώς θα την αναπτύξει, πως θα την εξελίξει. Νομίζω να δημιουργήσουν κάτι θα είναι υπέροχο. Αν δεν το κάνουν, το τωρινό θα είναι το πιο δυνατό παιχνίδι που έχει γίνει ποτέ".

Σημειώνεται ότι ο Pierce υποδύεται τον Perry στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*