Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O παραγωγός της σειράς Nier, Yosuke Saito, επιβεβαίωσε νέα games και ίσως sequel για το Nier: Automata

*
Ο παραγωγός της σειράς Nier, Yosuke Saito, μίλησε για το μέλλον της σειράς και επιβεβαίωσε ότι ο Yoko Taro (director) ετοιμάζει νέα games. Μιλώντας στο 4Gamer.net, ο Saito ανέφερε πως αν και ένα νέο Nier game μπορεί να έρθει, η ομάδα δουλεύει σε ένα νέο ξεχωριστό project και επιβεβαίωσε πως τις πρώτες πληροφορίες θα τις μάθουμε κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Τα νέα ήρθαν από μια ομιλία στο πλαίσιο του video game show G-STAR 2023, όπου οι υπεύθυνοι μίλησαν για το τι έρχεται στο αγαπημένο franchise. Αν και δεν είχαμε ξεκάθαρη δήλωση για sequel του Nier: Automata του 2017, φαίνεται πως έρχονται αρκετά games στο franchise, όσο ο Yoko Taro είναι εν ζωή και ασχολείται με την ανάπτυξη τίτλων για τη σειρά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*