Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto απαντά στο γιατί δεν έχουμε δει ακόμα ένα καινούργιο 3D Mario game

*
Σε νέα του συνέντευξη, ο Shigeru Miyamoto δήλωσε πως οι fans των 3D Mario games θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή αν περιμένουν την ανακοίνωση ενός νέου τίτλου. Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός τεράστιων franchises της Nintendo όπως τα Super Mario, The Legend of Zelda και Donkey Kong, ρωτήθηκε σχετικά με τον λόγο για τον οποίο δεν υπήρξε ανακοίνωση νέου 3D τίτλου Mario ταυτόχρονα με τα εγκαίνια του Super Nintendo World Hollywood.

Όπως επισήμανε ο Miyamoto, η Nintendo αναπτύσσει πάντα projects με τον Mario, όμως δεν μιλά γι’ αυτά έως ότου κρίνει πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. “Όταν φτάσουμε σε σημείο που να μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες με το κοινό, το μόνο βέβαιο είναι πως θα το κάνουμε”, δήλωσε στη συνέχεια.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της βασικής, 3D σειράς videogames του Mario, είναι το Super Mario Odyssey του 2017. Το 2021 κυκλοφόρησε το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, που αποτελείται από το remaster του Super Mario 3D World του 2013, πακέτο με ένα νέο και αρκετά μικρότερο standalone game. Αμφότερα είναι διαθέσιμα για το Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*